Ons verhaal

Over ons

Ons verhaal

Door onze ervaring als coach, manager, ondernemer wordt het steeds duidelijker dat het waardevolste binnen een organisatie de mensen zijn. Zij zorgen er voor dat organisaties optimaal kunnen presteren. Het is dus super belangrijk goed voor je mensen te zorgen. Echter in de waan van de dag en met alle hectiek die steeds op ons afkomt is het niet altijd makkelijk om je aandacht bij je mensen te houden en signalen op te pikken wanneer het “wat minder” met een medewerker gaat. Hierdoor sluipen problemen langzaam binnen op de werkvloer, waardoor medewerkers niet optimaal kunnen presteren, zich niet begrepen voelen of simpelweg overbelast raken. Met alle gevolgen van dien, zoals verzuim en uitstroom. 

Voor ons dé reden om onze dienstverlening te optimaliseren door vroegtijdig signalen op te kunnen pikken, uitval door verzuim en uitstroom te minimaliseren en verzuimduur en kosten te reduceren. Naast dit alles zal hierdoor de werknemerstevredenheid en professionaliteit op de werkvloer toenemen en daarmee ook de klanttevredenheid en het imago van de organisatie. 

Onze oplossing voor dit alles zijn All-in abonnementen voor de gehele organisatie om medewerkers, managers, directieleden te ondersteunen op alle soorten vragen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en teamontwikkeling.

Onze waarden

Inmiddels zijn er vele coaches, trainers en adviseurs werkzaam binnen het werkveld van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Allen met hun eigen expertise, werkwijze en kennis. Onze belangrijkste waarden zijn als volgt:

  • Oprecht en Onbevooroordeeld
  • Respect en Gelijkwaardigheid
  • Maatwerk en Professionaliteit
Alle coaches en trainers die voor ons werken delen deze waarden en dat is wat ons bind. Wij werken steeds met een coach die past bij het vraagstuk waarmee een medewerker, manager of ondernemer bij ons komt. Door de grote diversiteit van onze coaches en trainers kunnen we op alle gebieden ondersteuning bieden en mensen faciliteren in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.